Hoe werken wij?

Na gedegen onderzoek wordt er een perceel aangekocht. Dit perceel wordt opgesplitst in kleinere kavels. Wij adviseren u vrijblijvend als u overweegt om te investeren in een door OG Partners aangeboden locatie. Besluit u over te gaan tot aankoop van een perceel dan is de werkwijze als volgt. Nadat u een overeenkomst heeft getekend gaat deze naar de notaris. U krijgt van de notaris een conceptakte en de nota van afrekening. Deze retourneert u met een kopie van uw geldige legitimatie en als u de koopsom heeft betaald aan de notaris, verzorgd deze de eigendomsoverdracht. Dan passeert de notariële overdracht en verricht de notaris de noodzakelijke kadastrale inschrijving. Hierna bent u de trotse eigenaar van uw eigen perceel. Hiervoor kunt u iedere notaris uitkiezen, maar het liefst maakt u gebruik van onze notaris. Deze is immers bekend met onze werkwijze en daardoor wordt de overdracht vergemakkelijkt en bespoedigd.

Meest voorkomende vragen?

Met een startkapitaal van 30.000 euro kunt u al investeren in vastgoed.

Wij zorgen ervoor dat investeren in vastgoed voor iedereen mogelijk is. Naast de lage instapkosten van minimaal 30.000 euro kunt u aan de slag. 

Geld lenen kost geld. En geld lenen is geld waard. Aan de hand van u situatie kunnen wij vertellen wat voor u het beste is om te doen met uw vermogen.

Na ontvangst van de inschrijving volgt er een intake gesprek. Hierin nemen we samen door wat voor u belangrijk is en in welke sector voor u de meeste rendement ligt. Binnen 2 weken kunt u zich een vastgoed investeerder noemen.

Wij maken een investeringsplan over de looptijd van 5 jaar. 

Investeren kan ook gezamenlijk. Hierdoor is het vermogen groter waardoor er een groter rendement valt te halen. 

Gratis advies?

Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten?