Over ons

OG Partners is een jong bedrijf met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedbranche. De eigenaren hebben hun sporen in het verleden verdiend door bij verschillende, gerenommeerde vastgoedbedrijven te hebben gewerkt. Door onze expertise en ons gedegen netwerk zijn wij uw partner op vastgoedgebied. Wij helpen u graag bij het aangaan, of het uitbreiden van, uw vastgoedportefeuille. Door u vrijblijvend te informeren en mogelijkheden af te stemmen op uw wensen zijn wij ervan overtuigd dat het investeren in vastgoed voor een ieder mogelijk is.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden, dan willen wij u graag bezoeken om u hierover te informeren.

Wat doen wij?

OG Partners houdt zich bezig met de aan- en verkoop van strategisch gelegen landbouwgrond. Wij selecteren met een team van specialisten gronden die in aanmerking zouden kunnen komen voor een andere bestemming. Dit zouden woonbestemmingen en/of bedrijfsbestemmingen kunnen zijn. Jarenlang was het investeren in toekomstige gebiedsontwikkelingen alleen weggelegd voor projectontwikkelaars en andere institutionele beleggers. Omdat OG Partners de gronden in kleinere kavels kan aanbieden maken wij deze markt toegankelijk voor een grotere groep beleggers.

Investeerders die via OG Partners in een perceel investeren worden zowel notarieel als kadastraal eigenaar van de grond. Zodra de notariële overdracht heeft plaatsgevonden bent u de trotse eigenaar van een kadastraal geregistreerd perceel grond.

Hoe werken wij?

Na gedegen onderzoek wordt er een perceel aangekocht. Dit perceel wordt opgesplitst in kleinere kavels. Wij adviseren u vrijblijvend als u overweegt om te investeren in een door OG Partners aangeboden locatie. Besluit u over te gaan tot aankoop van een perceel dan is de werkwijze als volgt. Nadat u een overeenkomst heeft getekend gaat deze naar de notaris. U krijgt van de notaris een conceptakte en de nota van afrekening. Deze retourneert u met een kopie van uw geldige legitimatie en als u de koopsom heeft betaald aan de notaris, verzorgd deze de eigendomsoverdracht. Dan passeert de notariële overdracht en verricht de notaris de noodzakelijke kadastrale inschrijving. Hierna bent u de trotse eigenaar van uw eigen perceel. Hiervoor kunt u iedere notaris uitkiezen, maar het liefst maakt u gebruik van onze notaris. Deze is immers bekend met onze werkwijze en daardoor wordt de overdracht vergemakkelijkt en bespoedigd.

Gratis advies?

Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten?